Παρασκευή, 20 Μαΐου 2011

Μια βδομάδα γεμάτη Νικολαΐδη

Το καλοκαίρι έφτασε (στις καρδιές μας) με μια ευχάριστη έκπληξη: την Πέμπτη 26 Μαΐου ξεκινά στην ταινιοθήκη ένα αφιέρωμα στο Νίκο Νικολαΐδη όπου θα προβληθεί το σύνολο του έργου του!

Συγκεκριμένα θα προβληθούν και οι οχτώ μεγάλου μήκους ταινίες του: «Ευριδίκη ΒΑ 203», «Τα κουρέλια τραγουδάνε ακόμα», «Γλυκιά συμμορία», «Πρωινή περίπολος», «Singapore Sling: Ο άνθρωπος που αγάπησε ένα πτώμα», «Θα σε δω στην κόλαση αγάπη μου», «Ο χαμένος τα παίρνει όλα» και «The Zero Years» και η ταινία μικρού μήκους «Lacrimae Rerum».

Βασικά, δεν χάνουμε με τίποτα το «Singapore Sling» για οποίο ο ίδιος έχει πει: «την εποχή που ήθελα να βάλω βόμβες, δεν υπήρχε καμιά οργάνωση να με δεχτεί. Λοιπόν τις βόμβες τις έριξα με το Σίνγκαπουρ Σλινγκ, που έφερε τα πάνω κάτω, την Περίπολο και τη Συμμορία. Και αυτές δεν ήταν ταινίες του καναπέ.»

Παράλληλα ανυπομονούμε να ακούσουμε τον Γιάννη Αγγελάκα 3, τους Last Drive, τον The Boy και (με ρετρό διάθεση) τον Γιώργο Χατζηνάσιο! Χαμός!

Ε ναι λοιπόν, υπάρχουν κάτι τέτοια δρώμενα τα οποία μας κάνουν να χαιρόμαστε που ζούμε σε αυτήν την, κατα τ'άλλα, άθλια πόλη...

Περισσότερα για το πρόγραμμα εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου